РЕКОЛЕКЦІЇ У ЯРМОЛИНЦЯХ

??Дуже часто кожен справжній християнин задумується над тим на скільки близько він є з Богом, чи вистачає йому любові до Ісуса. Усі ми, переглядаючи своє життя, прагнемо зрозуміти своє призначення на землі. Адже для чогось Господь нас створив. Але для чого саме? Чого у нашій душі замало, а що, можливо, переповнює нас? Відповіді на ці запитання ми отримали у м.Ярмолинці на реколекціях для дівчат, які проходили з 11 по 13 січня.Темою зустрічі була «Любов Божа влита в наші серця». 

Кожного для ми переживали духовне оновлення, оскільки багато часу проводили у молитві. Брат Христофор, який проводив реколекцї, допоміг нам ще більше дізнатися про безмежну любов Ісуса до кожного з нас, про те, як Він піклується про нас, як хоче, щоб ми Його кохали, бо саме для цього Господь дав нам життя. Для того, щоб ми Його любили усім серцем і всією душею, бо Він також дуже потребує взаємності, а отже нашої любові. Ці дні, які ми провели з нашим найкращим другом Ісусом, пройшли усім дівчатам на користь.

Також усі ми дуже вдячні сестрам Серцянкам, які також проводили і організовували ці реколекції. Ще на початку зустрічі усі ми познайомилися (разом нас було 23), а потім поділилися на групи. Кожна групка мала свої обов’язки. Також сестри проводили зустрічі, на яких ми могли повністю відкрити свої душі та серця, розповісти як саме Ісус діє у житті кожної з нас, на скільки близько ми впускаємо Його у своє життя. Протягом цих трьох днів ми просили про благодаті Святого Духа і, гадаю, Він нас почув. Повертаючись додому, ми були сповненні радістю, душевним спокоєм, а найголовніше – любов’ю до Ісуса та усіх оточуючих, якою хотілося ділитися. Враження від реколекцій залишилися надзвичайно позитивними. Наступні дні зосередження у Ярмолинцях відбудуться на початку березня. Ми з нетерпінням чекаємо нової зустрічі з Господом та новими друзями у Христі.

Безмежно і щиро дякуємо сестрам Серцянкам та брату Христофору за ці короткі, але щасливі дні з Ісусом. Нехай Господь обдарує Вас усіма Своїми благами і віддячить Вам за Вашу нелегку працю та турботу за наші, ще такі дитячі душі. До нових зустрічей!

Міноцька Ніна, наша парафіянка

Поширити:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *